Aktuelle jobs

Projektkonsulent – fleksible bygninger/pavillioner

12. februar 2021
Projektkonsulent
Sjælland
Danmark

Projektkonsulent til Adapteo, som er i kraftig vækst og en af de førende producenter af fleksible bygninger og pavillioner i DK. Du vil få ansvar for rådgivning og salg øst for Storebælt fra den første kontakt til overlevering til udførsel. Du vil indgå i et velfungerende salgsteam på 6 personer. Du har flere års erfaring fra salg og rådgivning i byggebranchen og en byggeteknisk baggrund. 

Salgskonsulent – Geospatial

21. december 2020
Salgskonsulent - Geospatial
Storkøbenhavn/Sjælland
Danmark

Vi søger en salgskonsulent til Geoteam, som vil indgå i et salgs- og teknisk team, som rådgiver og sælger Trimble-løsninger til landinspektører og landmålere – typisk til entreprenører, forsyningsvirksomheder, landmålerfirmaer, rådgivende ingeniører m.fl. Vi søger en person med en landinspektør/landmåleruddannelse – alternativt en hyppig bruger eller salgskonsulent med erfaring fra branchen. Arbejdssted er i Ballerup.

Projektleder – Aarsleff Rail

4. januar 2021
Projektleder - beton- og banearbejder
Sjælland
Danmark

Vi søger en projektleder til Aarsleff Rail’s Konstruktioner, som får ansvar for at drive beton- og baneprojekter for Banedanmark, DSB, kommuner, private og vejmyndigheder øst for Storebælt. Faglig ledelse af 1-2 entrepriseledere og formænd/timelønnede.  Du har min. 4 års erfaring med selvstændigt ansvar for projekter i bygge- og anlægsbranchen og erfaring med egenproduktion og hovedentrepriser. 

Salgschef – byggebranchen

7. december 2020
Salgschef - byggebranchen
Danmark
Danmark

National salgschef til kendt byggevareproducent. Jobbet indebærer ansvar for et mindre salgsteam og både ledelse af salgsteamet og personligt salg til det udførende led. Den nye salgschef har i dag enten ledelsesansvar for eksterne sælgere eller har et større kundeansvar som KAM el.lign. og med lyst og evner til at lede sælgere. Opdateret erfaring fra salg til det udførende led og en merkantil uddannelse er et krav – og en byggeteknisk uddannelse er et ønske. Bopæl så tæt på motorvejen imellem København og Århus som muligt.

Konsulent/sælger – byggebranchen – gulvsystemer

30. december 2020
Konsulent/sælger
Storkøbenhavn/Sjælland
Danmark

Konsulent/sælger til kendt byggevareproducent – ansvar for salg af gulvsystemer i hele DK. Gerne en byggefaglig uddannelse og en kommerciel/handelsmæssig uddannelse og nogle års erfaring fra salg og rådgivning til projekterende og/eller udførende. Bopæl i Storkøbenhavn eller på Sjælland.

Projektdirektør Udland

21. december 2020
Projektdirektør Udland
DK
DK

Projektdirektør Udland til Aarsleff Rail som vil få ansvaret for større projekter i primært Norge og Sverige. Mere end 50% af tiden vil blive tilbragt i de to lande og personen skal have erfaring med totalentrepriser og egenproduktion fra bygge- og anlægsarbejder eller turn key-projekter fra tekniske branchen som arbejder med totalentrepriser og egenproduktion.

Projektsælger til svensk byggevareproducent

16. december 2020
Projektsælger
Malmø
Sverige

Projektsælger til svensk byggevareproducent med domicil i Malmø. 4-5 års erfaring fra tilsvarende job – primært med erfaring omkring bearbejdning af arkitekter og salg til entreprenører. Gerne en byggeteknisk uddannelse kombineret med en handelsuddannelse – men “livets skole” kan kompensere hvis du ikke har den formelle uddannelse. 

Projektleder – Totaldiamanten

8. november 2020
Projektleder - Totaldiamanten (del af G. Tscherning-gruppen)
Hedehusene
Danmark

Projektleder til Totaldiamanten, som ejes af Tscherning-gruppen. Efter en grundig indføring i jobbet drive salg og planlægning og gennemførelse af egne sager i samarbejde med kolleger og med reference til direktøren. Planlægge og styre mange samtidige sager. Faglig baggrund som f.eks. murer, betonmand, tømrer og en uddannelse som byggetekniker, kloakmester el. lign. 6-8 års erfaring som projektleder el.lign. Erfaring med egenproduktion og har måske været formand eller sjakbajs. Arbejdssted i Hedehusene.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.