Job opportunities

Konsulent Øst – byggematerialer

11. November 2020
Konsulent Øst - byggematerialer
Sjælland
Danmark

Konsulent til byggematerialeproducent med ansvar for salg og rådgivning øst for Storebælt med primære fokus på salg til udførende. Faglig baggrund som tømrer eller murer og min. 3 års salgserfaring og gerne erfaring med byggeteknisk rådgivning overfor primært arkitekter og entreprenører. Bopæl på Sjælland og så tæt på Storkøbenhavn som muligt.

Projektdirektør Udland

21. October 2020
Projektdirektør Udland
DK
DK

Projektdirektør Udland til Aarsleff Rail som vil få ansvaret for større projekter i primært Norge og Sverige. Mere end 50% af tiden vil blive tilbragt i de to lande og personen skal have erfaring med totalentrepriser og egenproduktion fra bygge- og anlægsarbejder eller turn key-projekter fra tekniske branchen som arbejder med totalentrepriser og egenproduktion.

Sektionsdirektør til større entreprenørvirksomhed

6. August 2020
Sektionsdirektør
Storkøbenhavn
Danmark

Sektionsdirektør til større entreprenørvirksomhed. Min. 10 års ledelseserfaring fra entreprenørbranchen, erfaring med kontraktforhandlinger, kontraktstyring af større projekter og strategiske kompetencer. Teknisk og kommerciel/økonomisk uddannelse. Bopæl tæt på motorvejen fra København til Århus.

Projektsælger til svensk byggevareproducent

15. September 2020
Projektsælger
Malmø
Sverige

Projektsælger til svensk byggevareproducent med domicil i Malmø. 4-5 års erfaring fra tilsvarende job – primært med erfaring omkring bearbejdning af arkitekter og salg til entreprenører. Gerne en byggeteknisk uddannelse kombineret med en handelsuddannelse – men “livets skole” kan kompensere hvis du ikke har den formelle uddannelse. 

Senior Projektleder – jernbanearbejder Norge

15. September 2020
Senior Projektleder - jernbanearbejder
Skien
Norge

Senior Projektleder til Banedrift AS med lokation i Skien i Norge. >5 års erfaring som projektleder og erfaring med jernbanearbejder. Erfaring fra entreprenørarbejde eller fra rådgiverbranchen.

Projektleder med potentiale til at blive daglig leder – Totaldiamanten

14. September 2020
Projektleder - potentiale til at blive daglig leder - Totaldiamanten (del af G. Tscherning-gruppen)
Hedehusene
Danmark

Projektleder – med potentiale til at blive daglig leder til Totaldiamanten, som ejes af Tscherning-gruppen. Efter en grundig indføring i jobbet drive salg og planlægning og gennemførelse af egne sager i samarbejde med kolleger og med reference til direktøren. Planlægge og styre mange samtidige sager. Håndværksmæssig baggrund som f.eks. murer, betonmand, tømrer, VVS’er og en uddannelse som byggetekniker, kloakmester el. lign. 6-8 års erfaring som projektleder el.lign., gode regnekundskaber, erfaring med sagsøkonomi og forstår virksomhedsøkonomi. Erfaring med egenproduktion og har måske været formand eller sjakbajs. Erfaring med ledelse af timelønnede. Arbejdssted i Hedehusene.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.