Job opportunities

Projektdirektør Udland

21. October 2020
Projektdirektør Udland
DK
DK

Projektdirektør Udland til Aarsleff Rail som vil få ansvaret for større projekter i primært Norge og Sverige. Mere end 50% af tiden vil blive tilbragt i de to lande og personen skal have erfaring med totalentrepriser og egenproduktion fra bygge- og anlægsarbejder eller turn key-projekter fra tekniske branchen som arbejder med totalentrepriser og egenproduktion.

National Field Sales Manager

15. September 2020
National Field Sales Manager til førende byggevareproducent
DK
DK

Erfaren salgschef til ledelse af ca. 10 eksterne sælgere til en af de største byggevareproducenter. Distributionskanalen er trælaster og et antal direkte kunder. Erfaring med projektsalg og en god indsigt i den danske byggeindustri, projektmarkedet i byggebranchen og kompleks løsningssalg er vigtig. Gode ledelsesegenskaber, erfaring som sælger og 4-5 års erfaring fra salgsledelse i byggebranchen. Uddannelse som merkonom, HD el.lign. Bopæl på Sjælland, Fyn, Trekantsområdet eller i Midt- og Østjylland. 

Medarbejdende formand til anlægsgartner/sportbaner

11. September 2020
Medarbejdende formand til førende anlægsgartner/sportsbaner - Sjælland
Sjælland
Danmark

Medarbejdende formand til en succesfuld anlægsgartner som er førende indenfor anlæg, renovering samt forårs- og efterårsklargøring af sportsbaner. Ledelse af et velfungerende team, som har specialiseret sig på området. Planlægge og disponere mandskab til udførelse af opgaverne samt kundekontakt. Du har erfaring fra “grå” eller “grønne” anlægsarbejder, nogle års erfaring som formand med anlægsarbejder i egenproduktion og har en uddannelse som f.eks. anlægsstruktør, anlægsgartner el. lign. 

Sektionsdirektør til større entreprenørvirksomhed

6. August 2020
Sektionsdirektør
Storkøbenhavn
Danmark

Sektionsdirektør til større entreprenørvirksomhed. Min. 10 års ledelseserfaring fra entreprenørbranchen, erfaring med kontraktforhandlinger, kontraktstyring af større projekter og strategiske kompetencer. Teknisk og kommerciel/økonomisk uddannelse. Bopæl tæt på motorvejen fra København til Århus.

Projektsælger til svensk byggevareproducent

15. September 2020
Projektsælger
Malmø
Sverige

Projektsælger til svensk byggevareproducent med domicil i Malmø. 4-5 års erfaring fra tilsvarende job – primært med erfaring omkring bearbejdning af arkitekter og salg til entreprenører. Gerne en byggeteknisk uddannelse kombineret med en handelsuddannelse – men “livets skole” kan kompensere hvis du ikke har den formelle uddannelse. 

Entreprenør- og forhandlersælger til Saint-Gobain Gyproc

15. September 2020
Entreprenør- og forhandlersælger
Øst for Storebælt
Danmark

Entreprenør- og forhandlersælger til Saint-Gobain Gyproc med ansvar for salg til udførende og trælaster øst for Storebælt. Min. 2-3 års opdateret erfaring med salg og rådgivning omkring tekniske byggevareløsninger til udførende og også gerne forhandlere. Har relationer til udførende fra tidligere salgsjob. Byggeteknisk uddannelse og handelsuddannelse en fordel.

Senior Projektleder – jernbanearbejder Norge

15. September 2020
Senior Projektleder - jernbanearbejder
Skien
Norge

Senior Projektleder til Banedrift AS med lokation i Skien i Norge. >5 års erfaring som projektleder og erfaring med jernbanearbejder. Erfaring fra entreprenørarbejde eller fra rådgiverbranchen.

Projektleder med potentiale til at blive daglig leder – Totaldiamanten

14. September 2020
Projektleder - potentiale til at blive daglig leder - Totaldiamanten (del af G. Tscherning-gruppen)
Hedehusene
Danmark

Projektleder – med potentiale til at blive daglig leder til Totaldiamanten, som ejes af Tscherning-gruppen. Efter en grundig indføring i jobbet drive salg og planlægning og gennemførelse af egne sager i samarbejde med kolleger og med reference til direktøren. Planlægge og styre mange samtidige sager. Håndværksmæssig baggrund som f.eks. murer, betonmand, tømrer, VVS’er og en uddannelse som byggetekniker, kloakmester el. lign. 6-8 års erfaring som projektleder el.lign., gode regnekundskaber, erfaring med sagsøkonomi og forstår virksomhedsøkonomi. Erfaring med egenproduktion og har måske været formand eller sjakbajs. Erfaring med ledelse af timelønnede. Arbejdssted i Hedehusene.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.