Job opportunities

Teknisk sælger – PERI Sverige

19. September 2021
Teknisk sælger til PERI Sverige
Gøteborg-distrikt
Sverige

Teknisk projektsælger til PERI Sverige som vil få ansvar for distrikt i Gøteborg-regionen. Opdateret erfaring fra tilsvarende job i byggebranchen og i samme region. Du har bopæl i rimelig afstand til Gøteborg-regionen.  Du har desuden flere års erfaring som projektleder, byggeleder, formand el.lign. i byggebranchen.

Projektleder – Fleksible bygninger/pavilloner

14. September 2021
Projektleder - fleksible bygninger/pavilloner
Randers
Danmark

Vi søger en projektleder til Adapteo i Randers, som er førende leverandør og entreprenør af fleksible bygninger.  Du har en byggeteknisk uddannelse og 4-5 års erfaring fra projektledelse på byggepladser. Der er tale om nyoprettet stilling, da virksomheden er i kraftig vækst.

Key Account Manager – Automotive og industri

17. August 2021
Key Account Manager - Automotive og industri
Nyborg
Danmark

Key Account Manager til FJ Industries med ansvar for salg af støbte og bearbejdede emner til Automotive-kunder og industrikunder i Europa. Kunderne er bl.a. Mercedes, Volkswagen, Toyota, Scania m.fl. Ca. 30-40 overnatninger/år. Du har erfaring fra tilsvarende job som teknisk salgsansvarlig til industrikunder i Europa. 

Projektkonsulent – fleksible bygninger/pavilloner

17. August 2021
Projektkonsulent - fleksible bygninger og pavilloner
Sjælland
Danmark

Projektkonsulent/sælger til Adapteo – som er førende leverandør og entreprenør omkring fleksible bygninger og pavilloner. Jobbet tager primært udgangspunkt i bopælen men vil blive tilknyttet virksomhedens afdeling i Randers. Salg og rådgivning til nye og eksisterende kunder vest for Storebælt med reference til salgschef med stor erfaring fra byggebranchen. Du vil indgå i et salgsteam på 7 projektkonsulenter og få støtte til tilbud fra interne kolleger.

Project Controller til Aarsleff Rail

30. June 2021
Project Controller
Avedøre
Danmark

Vi søger project controller til Aarsleff Rail, som vil få ansvar for financial controlling, rapportering, analyser og prognoser og øverst ansvarlig for økonomien for større infrastrukturprojekter. Du skal yde support og sparring til projektdirektører og de budgetansvarlige. Du har min. 2-4 års erfaring fra tilsvarende funktion/ansvar i industri- og produktionsvirksomheder og en bachelor- eller kandidatgrad i finance.

Bid Manager/tilbudsleder

17. June 2021
Bid Manager/tilbudsleder til Adapteo
Greve
DK

Bid Manager/tilbudsleder til Adapteo som er førende leverandør og entreprenør omkring fleksible bygninger og pavillioner. Ansvar for at udvikle og udarbejde konkurrencedygtige tilbud og sikre at virksomheden vinder flest mulige projekter. Du skal styre udbudsprocessen fra start til slut og monitorere offentlige udbud. Du har en byggeteknisk uddannelse og nogle års erfaring fra kalkulation – alternativt som projektleder, produktchef eller salgsrolle i byggebranchen kombineret med tilbudsarbejde.

National salgschef til markedsledende byggevareproducent

3. June 2021
National Salgschef - byggebranchen
Jylland
DK

National salgschef til markedsledende byggevareproducent i Jylland med reference til adm.dir. Salg til trælastkæderne samt ledelse af 3 eksterne sælgere og 2 interne salgsmedarbejdere. Du har opdateret erfaring med ansvar for salg til trælastkæderne i DK. Opdateret erfaring fra salg til trælastkæder og årsforhandling med trælastkæderne. Opdaterede kunderelationer til både beslutningstagere på kædeniveau og butiksniveau – specielt ejerledede trælaster. Bopæl helst ikke mere end 1 1/2 time fra Århus.

KSM-chef

25. June 2021
Kvalitets-, Sikkerheds- og Miljøchef til Petri & Haugsted
Rødovre
Danmark

KSM-chef til Petri & Haugsted – ansvar for udvikling og implementering af fælles praksis og procedurer for kvalitetssikring og miljøledelsen. Uddannelse som ingeniør el. tilsv. niveau og nogle års erfaring fra lignende funktion i bygge- og anlægsbranchen.

Afdelingschef – El-kabelsektion – Petri & Haugsted

12. May 2021
Afdelingschef - El-kabelsektion
Storkøbenhavn/Sjælland
Danmark

Afdelingschef som får ansvar for at etablere og udvikle ny El-kabelsektion hos Petri & Haugsted i Rødovre. Kunderne er de større forsyningsvirksomheder. Tidligere erfaring som projektleder og min. 3-5 års erfaring som afdelingsleder fra anlægsentreprenører og har tidligere arbejdet med forsyningsvirksomheder. Du skal være drevet af udvikling og være udadvendt og kontaktskabende. Uddannelse ikke afgørende men du har sikkert en byggefaglig eller byggeteknisk uddannelse.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.