Job opportunities

Key Account Manager Projektsalg

13. January 2022
Key Account Manager Projektsalg
Storkøbenhavn
Danmark

Vi søger en KAM projektsalg til byggematerialeproducent, som er den førende i sit markedssegment. Der er tale et salgsjob med opsøgende salg til arkitekter/rådgivere, entreprenører og bygherrer, og du har min. et par års erfaring med opsøgende salg fra byggebranchen til arkitekter/rådgivere og entreprenører samt have lyst og evner til at bearbejde/sælge til bygherrer, som bl.a. omfatter ejendomsselskaber, boligselskaber o.lign. Du vil få support fra interne salgskolleger. Din uddannelse er ikke afgørende. Bopæl er max. 1 time fra Storkøbenhavn.

Category Manager Food Retail

13. January 2022
Category Manager Food Retail
Hvidovre/Avedøre
Danmark

Category Manager for Food Retail til Haugen-Gruppen som er en af de førende brokers i DK med et stort antal førende food brands. Du vil indgå i et team på 5 category managers med reference til salgs- og marketingdirektøren for Retail. Du vil få P&L-ansvaret for ca. 10 kendte brands – herunder Twinings te og Tabasco – og samarbejdet med de respektive principaler. Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens KAM’er.

 

PROJEKTDIREKTØR STORE PROJEKTER

10. December 2021
Projektdirektør - Aarsleff Rail A/S
Sjælland
DK

Projektdirektør med ansvar for store projekter fra ca. DKK 300 mio. – 1,5 mia. Med reference til den adm.dir. får du ansvar for store infrastrukturprojekter i primært DK. Du har min. 5 års erfaring med overordnet ansvar for projekter på min. DKK 100 mio. fra bygge- og anlægsbranchen eller fra turnkey-projekter i andre industrier. Du har min. 10 års erfaring fra personaleledelse og funktionel ledelse og et antal års erfaring fra ledelse af mellemledere. Din uddannelse er f.eks. bygningsingeniør, bygningskonstruktør ell. lign. uddannelse.

Projektleder til BAM Danmark

3. December 2021
Projektleder
København
DK

Projektleder til BAM Danmark. Du vil være tilknyttet et skoleprojekt – Sluseholmen Skole i København – indtil ultimo 2023. Projektet udføres i totalentreprise, og jobbet er en styringsopgave med daglig opfølgning af UE’er. Du vil referere til en erfaren projektchef og indgå i et funktionærteam på 5 funktionærer. Du har min. 6 års erfaring fra styring af entrepriser som bygge- og eller projektleder fra byggeprojekter samt kendskab til AB 92 og måske også AB 18.

Supportmedarbejder

3. December 2021
Supportmedarbejder
Ballerup
DK

Supportmedarbejder til Geoteam som markedsfører, servicerer og sælger landmålingsløsninger fra Trimble Navigation Ltd i USA til primært landmålere og landinspektører. Din uddannelse er ikke afgørende, men du har erfaring med brug af landmålingsudstyr og har lyst og evner til at yde en god support og service til Geoteam’s kunder.

Trælastsælger Davidsen Trælasthandel

11. November 2021
Trælastsælger - Davidsen Trælasthandel
Ringsted
DK

Erfaring trælastsælger til Davidsen Trælasthandel i Ringsted. En spændende udfordring til en nyetableret trælasthandel i Davidsen-kæden, hvor du får stor indflydelse og store frihedsgrader til at påvirke udviklingen i forretningen. Dine kunder kan principielt være på hele Sjælland. Du får reference til en empatisk og erfaren trælastchef. Bopæl max. 1 time kørsel fra Ringsted.

Teknisk sælger – PERI Sverige

19. December 2021
Teknisk sælger til PERI Sverige
Gøteborg-distrikt
Sverige

Teknisk projektsælger til PERI Sverige som vil få ansvar for distrikt i Gøteborg-regionen. Opdateret erfaring fra tilsvarende job i byggebranchen og i samme region. Du har bopæl i rimelig afstand til Gøteborg-regionen.  Du har desuden flere års erfaring som projektleder, byggeleder, formand el.lign. i byggebranchen.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.