Job opportunities

Salgsingeniør Stillads – PERI Danmark

14. February 2024
Salgsingeniør Stillads
Jylland
DK

Vi søger en salgsingeniør som får ansvar for salg, rådgivning og projektledelse af stilladsprojekter i Jylland. De købende kunder er primært stilladsentreprenører. Din hovedopgave vil være at fastholde eksisterende kunder samt kontakte og kvalificere/afsøge mulighederne for at skabe samarbejde med nye potentielle kunder/stilladsentreprenører vest for Storebælt. Du har min. 5 års erfaring med teknisk salg i byggebranchen, har en byggeteknisk uddannelse – alternativt opbygget dokumenteret byggeteknisk viden via tidligere beskæftigelse i byggebranchen.

Arbejdsmiljøchef – Aarsleff Rail A/S

2. February 2024
Arbejdsmiljøchef - Aarsleff Rail A/S
Avedøre eller Hasselager
DK

Vi søger en arbejdsmiljøchef, som med reference til virksomhedens KMAJ-chef vil få arbejdsmiljøansvaret i Aarsleff Rail. Der vil som udgangspunkt ikke indgå personaleansvar, men du skal samarbejde med arbejdsmiljøkonsulent samt arbejdsmiljøkoordinatorerne og arbejdsmiljøudvalget. Du har min. 8-10 års opdateret erfaring fra en arbejdsmiljøfunktion i bygge- eller anlægsbranchen eller beslægtede industrier og har en mellemlang uddannelse. Arbejdssted i Avedøre eller Hasselager ved Aarhus.

Revenue Growth Manager

2. February 2024
Revenue Growth Manager til førende FMCG-leverandør
Greve
DK

Vi søger en Revenue Growth Manager til en af landets førende FMCG-leverandører. Stilingen er nyoprettet og du vil få reference til Revenue Director, som har det overordnede ansvar for styring og overvågning af virksomheden finansielle aktiviteter. Du skal bl.a. fungere som sparringspartner for virksomhedens kommercielle teams og bistå med analyser og rapporter. Du har en økonomisk uddannelse og min. 3 års erfaring fra tilsvarende funktion i FMCG- eller retailbranchen.

Revenue Director til Haugen-Gruppen Denmark

24. January 2024
Revenue Director
Sjælland
DK

Vi søger en Revenue Director til en af landets førende FMCG- og foodservice-leverandører, som med reference til virksomhedens CEO og sammen med ledergruppen skal sætte og eksekvere virksomhedens strategi og gå efter årets KPIs.  Styre og overvåge virksomhedens finansielle aktiviteter og understøtte de kommercielle afdelinger med processer og værktøjer. Du har min. 5 års erfaring fra commercial controlling og en økonomisk uddannelse. Arbejdssted i Greve.

Teknisk salgskonsulent

2. February 2024
Teknisk salgskonsulent til Rehau A/S
Gøteborg
Sverige

Vi søger en erfaren teknisk salgskonsulent til forskrivning, rådgivning og salg af VA-løsninger til rådgivende ingeniører, kommuner og VA-udførende i hele Sverige. Du har flere års erfaring fra salg af VA-løsninger til rådgivende ingeniører og VA-udførende fra leverandørleddet. Du har måske en VA-teknisk uddannelse el.lign. og har bopæl tæt på Gøteborg.

Sælger – Skiold A/S

5. January 2024
Sælger - landbrug
Jylland
DK

Sælger til Skiold A/S, som afsætter innovative løsninger indenfor korn, foder og langbrug. Ansvaret omfatter salg i primært Midt- og Nordjylland. Den nye sælger har flere års erfaring med salg af løsninger til landbrug – specifikt til landbrug med svineavl. Du har bopæl i Jylland – og helst i Midt- og Nordjylland.

Indkøbs- og logistikchef

5. December 2023
Indkøbs- og logistikchef
Storkøbenhavn
DK

Vi søger en erfaren indkøbs- og logistikchef til en succesfuld importør/grossistvirksomhed. Ansvaret omfatter personaleledelse af 8 medarbejdere, indkøb, logistik, lager og product management. Du har min. 5 års erfaring fra tilsvarende ansvarsområde fra en handelsvirksomhed med et stort antal varenumre, har et godt købmandskab, kan arbejde både strategisk, taktisk og operationelt og har erfaring med tværorganisatorisk samarbejde og digitalisering.

COO – projektchef Aarsleff Rail

5. December 2023
COO/projektchef Aarsleff Rail
Jylland
DK

Vi søger en erfaren COO/projektchef til daglig ledelse af et landets største infrastruktur-projekter – Elektrificeringsprogrammet med base i Østjylland. Du har en byggeteknisk uddannelse, min. 5 års ledelseserfaring fra ledelse af projektledere, byggeri- eller anlægsbaggrund, erfaring med egenproduktion eller styring af UE’er og erfaring med ledelse af projekter +80 mio. kr. 

KAM – Salg af højt specialiserede, kundespecifikke komponenter til industrikoncerner i Europa

2. February 2024
KAM - kundespecifikke komponenter til industri
Ferritslev, Fyn
DK

Vi søger 2 KAM’er til FJ Industries, som producerer højt specialiserede komponenter til store industrikoncerner i Europa. Du får reference til FJI’s CCO og salget er primært rettet imod eksisterende kunder men du skal også opsøge nye kunder, da det kan tage flere år at etablere en ny kunde. Du har 4-5 års eksportsalgserfaring, har en teknisk uddannelse og har tilegnet dig de nødvendige kommercielle og økonomiske kompetencer igennem din karriere. Du er flydende på engelsk – og evt. tysk. Bopæl så tæt på Ferritslev ved Nyborg som muligt.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.