Candidates

Jobs & candidates database
We attract the very best employees and leaders for our clients.
On our front page you will find an overview of some of the positions we are currently recruiting for.
However, other positions are confidential and will remain undisclosed on our site. So if you want to inquire about them or know more about a specific job, please contact us directly.
If you wish to be included in our jobs- and candidates database, please send us your resumé. Either way, you can reach us on tbm@tommaconsulting.dk
We look forward to hearing from you!

Job opportunities

Områdechef Neotherm Midtjylland

8. November 2023
Områdechef - projektsælger - Neotherm
Midtjylland
DK

Vi søger en områdechef/projektsælger til Neotherm, som får ansvaret for Midtjylland – og skal afløse den nuværende områdechef, som går på pension. Jobbet indebærer opsøgende salg til nye og salg til eksisterende  VVS-installatører og udvalgte industrivirksomheder. Du har flere års salgserfaring fra VVS-branchen – eller er projektleder i VVS-branchen og har en god personlighed til salg. Du skal arbejde med udgangspunkt i hjemmekontor.

Projektkonsulent til Wavin A/S

6. November 2023
Projektkonsulent til Wavin A/S
Sjælland/Storkøbenhavn
DK

Vi søger en projektkonsulent til Wavin, som vil få ansvar for salg og rådgivning af VVS-løsninger til primært VVS-installatører og rådgivere. Du har min. 5 års salgserfaring fra byggebranchen og gerne fra en VVS-leverandør alternativt flere års erfaring fra en projektsalgsfunktion fra en VVS-grossist. Du har en handelsuddannelse eller en VVS-uddannelse. Bopæl på Sjælland.

Key Account Manager – Byggefakta A/S

6. November 2023
Key Account Manager - Byggefakta A/S
DK
DK

Vi søger en KAM som får ansvar for salg af Byggefakta’s produktydelser til producenter og leverandører af byggematerialer. Du skal agere sparringspartner for dine kunder. Du har nogle års salgserfaring fra byggebranchen og gerne fra en byggevareproducent og har en kommerciel eller økonomisk uddannelse.

Projektsælger

31. October 2023
Projektsælger - Skandi-Bo Indoor A/S
Jylland
DK

Vi søger en projektsælger til Skandi-Bo Indoor A/S, som får ansvaret for salget vest for Storebælt. Skandi-Bo er en af de førende producenter af indvendige glasvægge tilpasset til den enkelte kundes ønsker. Du har flere års erfaring som projektsælger hos en producent/leverandør af byggematerialer og har måske en håndværksmæssig uddannelse. Alternativt har du flere års erfaring som byggeleder, har en personlighed som passer til et opsøgende salgsjob og et ønske om at blive projektsælger.

KAM – Salg af højt specialiserede, kundespecifikke komponenter til industrikoncerner i Europa

10. November 2023
KAM - kundespecifikke komponenter til industri
Ferritslev, Fyn
DK

Vi søger 2 KAM’er til FJ Industries, som producerer højt specialiserede komponenter til store industrikoncerner i Europa. Du får reference til FJI’s CCO og salget er primært rettet imod eksisterende kunder men du skal også opsøge nye kunder, da det kan tage flere år at etablere en ny kunde. Du har 4-5 års eksportsalgserfaring, har en teknisk uddannelse og har tilegnet dig de nødvendige kommercielle og økonomiske kompetencer igennem din karriere. Du er flydende på engelsk – og evt. tysk. Bopæl så tæt på Ferritslev ved Nyborg som muligt.

Afdelingschef – entreprenørbranchen

22. October 2023
Afdelingschef - porteføljeledelse - entreprenørbranchen
Sjælland/Fyn
DK

Vi søger en afdelingschef som får ansvar for porteføljeledelse i en større entreprenørvirksomhed. Ledelse af projektledere igennem mellemledere – og projekter som primært udføres i total- eller hovedentreprise og primært egenproduktion. Du har min. 5 års selvstændigt ansvar for projekter og personale som projektchef, afdelingsansvarlig eller lignende samt en uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør el. tilsv. niveau. Bopæl øst for Lillebælt.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.