Candidates

Jobs & candidates database
We attract the very best employees and leaders for our clients.
On our front page you will find an overview of some of the positions we are currently recruiting for.
However, other positions are confidential and will remain undisclosed on our site. So if you want to inquire about them or know more about a specific job, please contact us directly.
If you wish to be included in our jobs- and candidates database, please send us your resumé. Either way, you can reach us on tbm@tommaconsulting.dk
We look forward to hearing from you!

Job opportunities

National salgschef til markedsledende byggevareproducent

3. June 2021
National Salgschef - byggebranchen
Jylland
DK

National salgschef til markedsledende byggevareproducent i Jylland med reference til adm.dir. Salg til trælastkæderne samt ledelse af 3 eksterne sælgere og 2 interne salgsmedarbejdere. Du har opdateret erfaring med ansvar for salg til trælastkæderne i DK. Opdateret erfaring fra salg til trælastkæder og årsforhandling med trælastkæderne. Opdaterede kunderelationer til både beslutningstagere på kædeniveau og butiksniveau – specielt ejerledede trælaster. Bopæl helst ikke mere end 1 1/2 time fra Århus.

Projektsælger Øst – Velfac

29. April 2021
Projektsælger Øst
Sjælland
Danmark

Vi søger en projektsælger til Velfac som er blandt de to største brands i DK. Du vil indgå i et professionelt salgsteam og få et delt ansvar for projektsalg øst for Storebælt. Du har min. 3 års projektsalgserfaring – bearbejdning af både rådgivere og salg til udførende – fra byggevareproducenter eller importør og har en relevant uddannelse til at kunne håndtere byggetekniske produkter.

KSM-chef

27. April 2021
Kvalitets-, Sikkerheds- og Miljøchef til Petri & Haugsted
Rødovre
Danmark

KSM-chef til Petri & Haugsted – ansvar for udvikling og implementering af fælles praksis og procedurer for kvalitetssikring og miljøledelsen. Uddannelse som ingeniør el. tilsv. niveau og nogle års erfaring fra lignende funktion i bygge- og anlægsbranchen.

Butikssælger

27. April 2021
Butikssælger
Avedøre
Danmark

Butikssælger til Sto Danmark i Avedøre. Rådgivning, salg og ekspedition af facade- og sokkelprodukter til professionelle kunder. Butiks- eller handelsuddannelse og erfaring fra byggevarebutik som f.eks. trælast, byggemarked el.lign. – alternativt uddannet murer eller tømrer og personlighed samt lyst og evner til at sælge og rådgive kunder.

Afdelingschef for El-anlæg Øst til Aarsleff Rail

29. March 2021
Afdelingschef for El-anlæg Øst til Aarsleff Rail A/S
Sjælland
Danmark

Afdelingschef for El-anlæg Øst til Aarsleff Rail. Ansvar for serviceopgaver og projekter i.f.m. virksomhedens banearbejder på Sjælland og ledelse af ca. 5 funktionærer og et antal timelønnede (egenproduktion). Min. 5 års ledelseserfaring i ledelse af funktionærer fra produktion, forsyningsvirksomheder eller teknikentreprenører og uddannelse som f.eks. el-ingeniør, maskinmester og elektriker. Erfaring med kontraktforhandling- og styring. Bopæl på Sjælland.

Tilbudsleder/kalkulatør med potentiale til at blive tilbudschef

21. March 2021
Tilbudsleder/kalkulatør
Fredericia
Danmark

Tilbudsleder/kalkulatør til Aarsleff Rail med lyst og evner til at blive tilbudschef i løbet af 2-3 år. Min. 5 års erfaring som beregner og at beregne sager i egenproduktion – og gerne erfaring med sager om til ca. 150 mio. Uddannelse som byggetekniker, bygningskonstruktør el. tilsvarende niveau. Bopæl så tæt på Fredericia som muligt.

Afdelingschef – El-kabelsektion – Petri & Haugsted

15. March 2021
Afdelingschef - El-kabelsektion
Storkøbenhavn/Sjælland
Danmark

Afdelingschef som får ansvar for at etablere og udvikle ny El-kabelsektion hos Petri & Haugsted i Rødovre. Kunderne er de større forsyningsvirksomheder. Tidligere erfaring som projektleder og min. 3-5 års erfaring som afdelingsleder fra anlægsentreprenører og har tidligere arbejdet med forsyningsvirksomheder. Du skal være drevet af udvikling og være udadvendt og kontaktskabende. Uddannelse ikke afgørende men du har sikkert en byggefaglig eller byggeteknisk uddannelse.

Projektleder – Aarsleff Rail

8. March 2021
Projektleder - beton- og stålkonstruktioner
Sjælland
Danmark

Vi søger en projektleder til Aarsleff Rail’s Konstruktioner, som får ansvar for at drive beton- og baneprojekter for Banedanmark, DSB, kommuner, private og vejmyndigheder øst for Storebælt. Faglig ledelse af 1-2 entrepriseledere og formænd/timelønnede.  Du har min. 4 års erfaring med selvstændigt ansvar for projekter i bygge- og anlægsbranchen og erfaring med egenproduktion og hovedentrepriser. 

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.