Candidates

Jobs & candidates database
We attract the very best employees and leaders for our clients.
On our front page you will find an overview of some of the positions we are currently recruiting for.
However, other positions are confidential and will remain undisclosed on our site. So if you want to inquire about them or know more about a specific job, please contact us directly.
If you wish to be included in our jobs- and candidates database, please send us your resumé. Either way, you can reach us on tbm@tommaconsulting.dk
We look forward to hearing from you!

Job opportunities

Projektkonsulent

31. August 2023
Projektkonsulent
Sjælland
DK

Vi søger en erfaren projektkonsulent til Troldtekt som sammen med en arkitektkonsulent og med reference til salgschefen skal medvirke til at udvikle Troldtekts markedsposition øst for Storebælt. Kunderne vil være trælaster og entreprenører og deltagelse i udvalgte arkitektmøder. Du har flere års erfaring fra salgsansvar til de samme kundesegmenter fra en byggevareproducent/leverandør og har byggeteknisk kompetence. Du har bopæl på Sjælland.

KAM – Salg af højt specialiserede, kundespecifikke komponenter til industrikoncerner i Europa

10. August 2023
KAM - kundespecifikke komponenter til industri
Ferritslev, Fyn
DK

Vi søger 2 KAM’er til FJ Industries, som producerer højt specialiserede komponenter til store industrikoncerner i Europa. Du får reference til FJI’s CCO og salget er primært rettet imod eksisterende kunder men du skal også opsøge nye kunder, da det kan tage flere år at etablere en ny kunde. Du har 4-5 års eksportsalgserfaring, har en teknisk uddannelse og har tilegnet dig de nødvendige kommercielle og økonomiske kompetencer igennem din karriere. Du er flydende på engelsk – og evt. tysk. Bopæl så tæt på Ferritslev ved Nyborg som muligt.

Salgskonsulent – Droner

8. August 2023
Salgskonsulent Droner
Ballerup
DK

Vi søger en salgskonsulent til Geoteam A/S, som får ansvaret for at sælge drone-løsninger til – primært Geoteam’s eksisterende kunder – og på sigt også til nye kunder – over hele landet. Drone-løsningerne en nylanceret og er integreret med Geoteam’s kerneprodukter – landmålingsløsninger og præcisionslandbrugsløsninger. Du har nogle år erfaring med salg af tekniske produkter til B2B- kunder og har kendskab til droner – og måske også erfaring at flyve med droner. Du har bopæl i Øst/Midtjylland, Fyn, Trekantsområdet eller på Sjælland.

Supportmedarbejder til Geoteam

4. July 2023
Supportmedarbejder
Ballerup
DK

Vi søger en supportmedarbejder til Geoteam’s salgsafdeling. Du skal yde teknisk og generel kundesupport til ift landmålingssoftware og hardware til Geoteam’s kunder som er en blanding af primært landinspektører og landmålere. Rådgivningen og supporten af kunderne sker både fysisk, telefonisk og via TeamViewer. Du vil også have til opgave at planlægge og gennemføre undervisning af kunder og nye medarbejdere i samarbejde med kolleger. Du har som min. erfaring med brug af landmålingsudstyr. Arbejdssted er i Ballerup.

Afdelingschef – entreprenørbranchen

22. May 2023
Afdelingschef - porteføljeledelse - entreprenørbranchen
Sjælland/Fyn
DK

Vi søger en afdelingschef som får ansvar for porteføljeledelse i en større entreprenørvirksomhed. Ledelse af projektledere igennem mellemledere – og projekter som primært udføres i total- eller hovedentreprise og primært egenproduktion. Du har min. 5 års selvstændigt ansvar for projekter og personale som projektchef, afdelingsansvarlig eller lignende samt en uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør el. tilsv. niveau. Bopæl øst for Lillebælt.

For flere oplysninger, kontakt os på tbm@tommaconsulting.dk
eller tlf: 4064 8191. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.